Gierstmeel wordt veel gebruikt als voedsel voor kleine kinderen en als dieetproduct. Dit meel is ook nuttig omdat het een uitstekende bron van kalium is. Koudmalen technologie (t < 40°C) maakt het mogelijk om de meeste vitamines en mineralen te behouden.
Gewicht: 500 g
In de 16e eeuw ontdekten Portugese veroveraars Ceylon-kaneel in Sri Lanka en brachten dit specerij in de 16e en 17e eeuw naar Europa. Ceylon-kaneel wordt gewonnen uit wildgroeiende bomen die een hoogte van 10 m kunnen bereiken en in de bossen van Ceylon en Zuid-India groeien. Dit specerij wordt gemaakt van de fijnste binnenbast, die van drie jaar oude scheuten is gesneden.
Echte Ceylon-kaneel is een sterk geurend en smaakvol specerij. Iedereen die het ooit heeft geproefd, weet goed welke verschillende smaakkwaliteiten dit specerij kan hebben.
Koolhydraten (g / 100 g): 4,0
Vetten (g / 100 g): 3,0
Eiwitten (g / 100 g): 28
Energie (kcal): 160
Minimaal: 18 maanden houdbaar
Nettogewicht (g): 30
Geëxtrudeerd pluimveevoer voor vleesrichting van 50 tot slacht
(voederhoeveelheid: 200 g/kop per dag)
SAMENSTELLING: Tarwe, Volle soja, Vlees- en beendermeel, Vismeel, Zonnebloemolie
VITAMINEcomplex: A, D3, E, B1, B2, B3, B4, B5, B6, BC, B12, H
Mineralencomplex: ijzer, koper, mangaan, jodium, selenium
Granulair, geëxtrudeerd voer, dat de laatste fase is in het proces van het voeden van jonge vleeskuikens en andere vleesrassen van 50 dagen tot slacht. Het is een compleet voer en kan ook worden gebruikt als onderdeel van een mash, mits er geen warmtebehandeling heeft plaatsgevonden.
De grondstof voor deze bloem is bruine rijst die een grote hoeveelheid vezels bevat. Er zijn ook veel B-vitamines in bruine rijst. Koudmalen technologie (t < 40°C) maakt het mogelijk om de meeste vitamines en mineralen te behouden.
Gewicht: 500 g
Maïszetmeel wordt vaak gebruikt in ketchup, mayonaise, verschillende sauzen en puddingen, evenals in taartenvullingen. Dit product kan ook helpen als je het deeg minder glutenvrij wilt maken en het wat malsheid en zachtheid wilt geven. Maïszetmeel heeft iets meer calorieën dan aardappelzetmeel. Dit product bevat geen gluten. Het product wordt op elk productiepunt getest op gluten. Garnec was de eerste in Rusland die het recht kreeg om zijn producten te labelen met het merk "Kruisende Granen". Dit merk is een veiligheidskeurmerk voor glutenvrije producten van de Vereniging van Europese Coeliakieverenigingen, erkend in de meeste ontwikkelde landen.
Gewicht: 400 g
Kokosmeel is meel gemaakt van gedroogd kokosvlees. Het wordt gebruikt in allerlei gebakken goederen, maar voornamelijk in zoetwaren, vanwege de milde zoete smaak die typisch is voor kokos. Kokosmeel heeft een lagere glycemische index dan gemiddeld graanmeel en is ook rijk aan vezels, eiwitten en gezonde vetten. Dit product bevat geen gluten. Het product wordt in elke productiefase getest op gluten. Garnec was de eerste in Rusland die het recht kreeg om zijn producten te labelen met het "Crossed Grain"-merk. Dit merk is een veiligheidskeurmerk voor glutenvrije producten van de Vereniging van Europese Coeliakieverenigingen, erkend in de meeste ontwikkelde landen.
Gewicht: 300 g
Vogelkersmeel heeft een bittere smaak en lijkt op amandelen, maar heeft tegelijkertijd een zoete smaak die doet denken aan bosbessen. Vanwege de buitengewone en verfijnde smaak wordt vogelkersmeel vaak gebruikt voor het maken van pannenkoeken, taarten, muffins, cheesecakes, brood en natuurlijk voor het bakken van de beroemde Vogelkerscake. Dit product bevat geen gluten. Het product wordt in elke productiefase getest op gluten. Garnec was de eerste in Rusland die het recht kreeg om zijn producten te labelen met het merk "Kruisende Granen". Dit merk is een veiligheidskeurmerk voor glutenvrije producten van de Vereniging van Europese Coeliakieverenigingen, erkend in de meeste ontwikkelde landen.
Gewicht: 400 g